A A A Normal Lo-Fi 6 stjerner
Preikestolen   PerlyBerge

Kraftstasjonen og Nystova

Kraftstasjonen
På Kraftstasjonen er det to sofagrupper, piano, TV og prosjektor. I spisedelen er det flere bord som kan slås ut og lages langbord av. Det er også mulighet å supplere med flere bord, de må hentes fra Nystova. Hvis en ønsker å dekke til ca 60 personer må det brukes stoler både fra Kraftstasjonen og Nystova.

Nystova
Nystova er et litt mindre lokale enn Kraftstasjonen hvor det tre sofagrupper, flere spisebord og stoler, piano og høyttaler anlegg. Det er også kaffe, stettglass og middagsservise til 60 personer – bestikk oppbevares på hovedkjøkkenet.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger mellom Nystova og Kraftstasjonen. Hovedkjøkkenet kan ikke brukes, men det kan oppbevares kaker o.l i kjøleskapet der ved behov. I kjøkkenet som ligger åpent til er det også to kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin m.m.

Leietaker må gjerne komme innom en dag i forkant for å se lokalene, og bli vist hvordan f.eks. oppvaskmaskin og andre ting fungerer. Lokalene kan leies av alle og koster:

                              Kr 1065 pr dag, eller kr 270 pr. time inkl. kjøkken.

Leieprisen er den samme for ansatte og utenforstående, men beboere eller personer som lager til arrangementer for pasienter/beboere betaler ikke.
Offentlege opne arrangement skal vera gratis.
Når det gjelder erstatning av ødelagt service gjelder samme satser som i utleie av kommunehuset.
For utleie ring Kraftstasjonen tlf 51 700 329 eller Servicetorget tlf 51 700 100

 

Web levert av CustomPublish AS Innlogging intranett